Noabers
met en voor elkaar

Met en voor elkaar

Businessclub bij de Tijd is hét netwerk voor MKB bedrijven in de gemeente Rijssen-Holten en omgeving. Met meer dan 120 leden zijn wij één van de grootste netwerken in de Reggestreek.

Ons doel is op een ongedwongen manier elkaars netwerk te versterken, van elkaar te leren, met elkaar te sparren, elkaar te helpen en elkaar iets te gunnen. Wij geloven dat (h)echte samenwerking ontstaat uit het investeren in een goede relatie met je noabers. Deze bouw je op door elkaar regelmatig te spreken in een informele setting.

We eten en drinken samen, praten over onderwerpen die wij belangrijk vinden inclusief ons eigen wel en wee. In dialect is onze missie: ‘Vie kent mekoare‘.

Wij zijn een businessclub met gedreven lokale ondernemers die elkaar maandelijks ontmoeten.

Dinsdag is ‘onze’ avond. Wij organiseren o.a. netwerkavonden met gastsprekers, bedrijfsbezoeken, soms gecombineerd met een ledenreis, een gezellige barbecue en een sportief uitje. We sluiten het jaar af met ons kerstdiner waar ook je partner van harte welkom is. Kortom een veelzijdig programma waarbij gezelligheid en ‘onder ons’ centraal staan.

Wij bieden je ook de mogelijkheid om je bedrijf te presenteren aan onze leden en we behartigen de collectieve belangen van onze leden.

Voor slechts € 375,- per jaar ben je als professional van harte welkom op onze bijeenkomsten. Een keertje sfeer komen proeven is altijd mogelijk. En introducés zijn van harte welkom.

Wil je ook een keer een bijeenkomst bijwonen?

Wat vinden onze recente leden

Ieder jaar mogen wij nieuwe leden verwelkomen. 

Onderstaand een aantal leden aan het woord over hun ervaringen met onze businessclub en wat het hen heeft gebracht.

profile_photo
Joke Beenakker
Ik ben onlangs lid geworden. Inmiddels heb ik een paar bijeenkomsten bijgewoond waarbij ik al een aantal mensen heb leren kennen die ik anders niet gesproken zou hebben. Als startende ondernemer is dit zeker goed voor de naamsbekendheid van mijn bedrijf. Daarnaast leer je van elkaar en zijn de bijeenkomsten zeker ook gezellig.
Website:
RuudPastoor
Ruud Pastoor
Wat ik vooral waardeer is de ongedwongen sfeer. Praten over je eigen business maar ook open staan voor andere ondernemers en hun verhaal. Heb echt het gevoel dat je elkaar kan versterken en vooral ook kan leren van elkaar.
Website:
LindaEhrenhard
Linda Ehrenhard
Het spreken van andere ondernemers in een informelere sfeer, het opdoen van ideeën en het leggen van nieuwe contacten zijn als kleine ondernemer vaak lastig. Door aan te sluiten bij Businessclub Bij de Tijd heb ik mijn netwerk kunnen vergroten en kan ik mijn podotherapeutische kennis delen met betrekking tot gezonde voetzorg en bewegen op de werkvloer.
Website:
JoostTimmerman
Joost Timmerman
Businessclub bij de Tijd heeft mij zowel zakelijk als persoonlijk zeker wat gebracht. Ik heb een paar mooie opdrachten mogen uitvoeren. Daarnaast heb ik nieuwe mensen ontmoet. Je leert van elkaar en kunt elkaar helpen. En de sfeer tijdens de bijeenkomsten is altijd goed.
Website:

Ben je (startende) ondernemer en ben je geinteresseerd?